Gastro Week

Sted: Restaurant Mellemrum
Time: torsdag D. 10. Oct // KL. 17:00
Pris: 310 kroner + Gebyr
Billetter

På den hyggelige og uformelle Restaurant MellemRum er der fokus på de små rum af gode stunder ind i mellem arbejde og sengetid. Her er samværet omkring den gode mad og vin i fokus, mens tiden for en gang skyld ikke spiller en afgørende rolle.

 

Håndværk, hygge og energi

Ambitionen på Restaurant MellemRum er langt fra Michelinstjerner og fine fornemmelser – ambitionen er derimod at give alle gæster en god og smagfuld oplevelse, hvor kærligheden til madlavning og godt håndværk skinner igennem.

En aften på Restaurant MellemRum er en suveræn gourmetoplevelse i uformelle og hyggelige rammer.

 

Menu

Forret: Letrøget mosaik af havørred serveret med re-hydrerede rødbeder og cremefraiche tilsmagt med peberrod. 

Hovedret: Heltstegt kalv og svampestuvet kalvespidsbryst med confiteret kartoffel, syrlig gulerodspuré efterårskål og sauce supremé med estragon. 

Dessert: Skovbærfromage med vanlijeis og brunet smørfinancier.

 

Gastro Week konceptet er en unik mulighed for at opleve fantastiske lokale restauranter med fokus på kvalitet til en fornuftig pris. 

Note: Billederne er vejledende

 

Arrangøren oplyser

Du skal fremvise din tilsendte billet enten på mobil eller print. Avisfordele er teknisk arrangør. Din billet gælder kun til valgte dato og tidspunkt. TJEK venligst din billet. Har du spørgsmål angående allergener, så kontakt venligst Restaurant MellemRum på tlf. 8617 1838. Venligst overhold starttidspunkter på kl. 17.00 eller kl. 20.00 i forhold til købt billet.

Find vej

Rutevejledning

Flere arrangementer

Miniferie & Æblehøst
Norsminde Kro // mandag D. 21. oktober // KL. 15:00 // 795 kroner
De er allevegne og frister os med de skønneste grønne, gule og saftigt røde farver. Rundt om kroen ligger flere plantager med mange kendte og elskede sorter som både Elstar og Ingr…
Billetter
Det Begynder At Blive Koldt Om Fødderne
Teatret Svalegangen - Ny Sal // mandag D. 21. oktober // KL. 19:30 // 195 kroner
EN LIVSBEKRÆFTENDE REJSE MOD DØDEN GUD, JEG SKAL OGSÅ HERFRA!? I løbet af de seneste år er tre af hans jævnaldrende venner døde. Den ene efter langvarig sygdom, den anden faldt plu…
Billetter
Mikael Wiehe og Ebba Forsberg
Musikhuset Aarhus // mandag D. 21. oktober // KL. 20:00 // 375 kr.
I efteråret tager Mikael Wiehe og Ebba Forsberg på en stor nordisk turné, hvor de med svenske oversættelser giver nobelpristageren Bob Dylans omfattende sangskat et nyt udtryk. For…
Billetter