Gratis workshop: Lav din egen sambusa

Sted: Aarhus Central Food Market
Time: torsdag D. 15. Aug // KL. 16:00
Pris: 0 kroner
Gratis

Du kan helt gratis deltage i sambusa-workshop hos Aarhus Central Food Market. Sambusa er den somaliske udgave af samosa – en sprødstegt trekant med krydret kød- eller vegetarfyld serveret med chilisauce. Workshoppen afholdes i samarbejde med Saakin Sambuusa.

 

Kom  til sambusa-workshop

Du kender sikkert den indiske samosa – en trekantet, lun dejpakke fyldt med krydret kød- eller grøntsagsfyld. Men kender du så den somaliske udgave ved navn ”sambusa”? Ligesom sin navnesøster er sambusaen fyldt med varm og krydret kød- eller vegetarfyld, men sambusaen laves på en lidt anderledes måde og serveres med en lækker, somalisk chilisauce, der får dine smagsløgene til at danse af begejstring!

 

På workshoppen får du mulighed for at fylde og folde din egen sambusa med enten oksekød eller grøntsager, og er du mere sulten, så kan du heldigvis købe de sprøde trekanter med hjem til 25 kr. for én og kun 45 kr. for to. Derudover kan du også glæde dig til lækre smagsprøver østafrikanske falafler.

Workshoppen har til formål at skabe fællesskab, kulturforståelse og madglæde – så kom og sæt lidt krydderi på din torsdag eftermiddag.

Arrangementet er gratis at deltage i og kræver ingen tilmelding.

 

Saakin Sambuusa:

Bag workshoppen står Saakin Sambuusa, der blander alt det bedste fra den østafrikanske og nordiske madverden. Den nordiske kvalitet og enkelthed kombineret med farverne, smagen og charmen fra Somalia – dét er Saakin Sambuusa.

Find vej

Rutevejledning

Flere arrangementer

Pompeji og Herkulanum
Moesgaard Museum // tirsdag D. 21. januar // KL. 10:00 // 110 - 160 kroner
Det søde liv før katastrofen Moesgaard har fået mulighed for at låne spektakulære genstande hjem fra Italien og særudstillingen tager publikum med ind i den levende by, Pompeji, so…
Billetter
Skøjtebanen i Musikhusparken
Musikhuset Aarhus // tirsdag D. 21. januar // KL. 12:00 // Gratis
Tag en svingom på isen i Musikhusparken. Byens hyggelige og populære skøjtebane tager traditionen tro imod skøjeteprinser og skøjteprinsesser i Musikhusparken. Åbningstider for skø…
Gratis
Knivkursus – Byg din egen kniv
Karpenhøj Naturcenter // tirsdag D. 21. januar // KL. 18:00 // 1395 kroner
Kunne du tænke dig din helt egen unikke kniv? Og har du lyst til at bruge nogle aftener i januarmørket på at lære et håndværk, fordybe dig i materialer og teknikker og selvfølgelig…
Billetter