Uffe Holm – Instachamp

Sted: Tivoli Friheden - Hermans
Time: lørdag D. 30. Mar // KL. 20:00
Pris: 295 kroner
Billetter

Med en voldsomt populær profil på de sociale medier, har Uffe markeret sig som en af Danmarks største på Instagram.

Uffe er kendt for at stikke næsen frem, og når man gør det, bliver man indimellem kørt midtover. F.eks har det betydet at Uffe nu nærmest har cykelhjelm på 24/7.

 

Med InstaChamp vil du blive vældig underholdt med Uffes liv på de sociale medier – og der er nok at tale om. Og der er noget for enhver – hvad enten du tilhører youtube generationen eller bruger mere tid på dramaserier på TV. Den berømte ytringsfrihed bliver også behandlet undervejs, når Uffe tager fat i alle de trolls der sidder bag skærmen og gemmer sig og har et sygt behov for at sige deres mening. Om alt. Hele tiden.


Og hvad med hele Danmarks Holly?

Holly slipper man ikke for – dog bliver gensynet med Holly ikke et live act – hun går allerede i seng kl 20, men skærmtrolden har forberedt en del til underholdningen.

Hvordan kan en lille pige kan sprede så meget glæde, og hvorfor det er så uendeligt vigtigt at gøre gode gerninger? Uffe vil fodre dig med idéer så du går derfra som en anden Johannes –døber.

Kunne man forestille sig at man møder Joe i showet?

Det kunne man sagtens – Joe er jo en vigtig ekspert på Uffes profil på Instagram, så mon ikke han har en masse gode råd at dele ud af – råd som gør livet meget nemmere – man kan vel godt kalde det lifehacks uden at blive beskyldt for at overdrive.

Kort sagt kan du glæde dig til et festfyrværkeri af et stand-up show, som vil tage din humor op i de højere luftlag. Årets mandagsboost kunne man kalde det. Men det gør vi ikke. Vi kalder det InstaChamp.


InstaChamp
 er showet som du ikke kommer igennem 2019 uden at se. Eller – jo det gør du måske nok, men det bliver bare ikke nær så sjovt hvis du misser det.

Find vej

Rutevejledning

Flere arrangementer

Påskemenu på Restaurant Komfur
Restaurant Komfur // lørdag D. 20. april // KL. 17:00 // 300 kroner
Mit navn det står med prikker – pas på det ikke stikker!   Der findes mange måder at fejre påsken på. Nogle skriver gækkebreve og sender til hinanden; andre maler påskeæg. På Resta…
Billetter
Påskemenu i Aarhus
Restaurant MellemRum // lørdag D. 20. april // KL. 17:00 // 300 kroner
HELE PÅSKEN IGENNEM LAVER I EN SPÆNDENDE PÅSKEMENU MED 3 RETTER TIL KR. 300,-   Vi serverer vores tilbud på Påskemenuen fra Skærtorsdag d. 18. april til og med påskelørdag d. 20. a…
Billetter
Flashdance The musical – Gallapremiere
Musikhuset Aarhus // lørdag D. 20. april // KL. 20:00 // 193.00 - 1050.00 DKK
Flashdance – The Musical er fortællingen om den unge, stærke kvinde Alex Owens, der kæmper for at udleve sin drøm om at blive professionel danser. Hun møder mange udfordringer på s…
Billetter