Artigeardit

Sted: Musikhuset Aarhus
Tid: torsdag den 19. november // klokken 21.00
Pris: 230 kr.
Billetter

Populær ungdomspoet gæster Musikhuset.

2020 har været et vildt år for Artigeardit, hvor den unge rapper for alvor har bevist, at han hører til i DK’s A-liga.

Han har udgivet albummet IDIOT, EP’en ELEV4TORMUSIK og spillet udsolgte koncerter inden nedlukning. Nu er han endelig klar til at tage revanche og spiller nu resten af sin Danmarksturné, der bringer han forbi Musikhusets Store sal.

Selverklæret Elvis

Artigeardit’s oprindelige Danmarksturné var sat til at blive gennemført i foråret. Han nåede at spille tre udsolgte koncerter i Aalborg, Sønderborg og Birkerød, før touren blev afbrudt af Covid-19. Artigeardit har derfor ventet længe på efteråret. Dansk raps selverklærede Elvis er derfor klar – mere end nogensinde – til at spille for fans i Musikhuset:

“Efter en lang ventetid skete det endelig. Vi har fået lov til at gennemføre touren! Selvom det bliver siddende, skal det slet ikke sætte en stopper for hyggen. Jeg glæder mig stadig lige så meget som før, og det, håber jeg også, I gør. Tak for jeres tålmodighed og tak for den ekstreme støtte i har givet mig gennem de seneste år. Er evigt taknemmelig og det burde jeg sige noget oftere. Der er intet bedre end at kunne komme ud og give jer den kærlighed gengældt. Hvis der er nogen der fortjener den, så er det fandme jer, der er med til at skubbe det her længere end nogensinde forventet. Vi ses snart!”

Singlehits og nyt album

I starten af 2020 udgav den produktive stjerne i dansk hiphop sit andet album IDIOT. Siden har han fuldt op med en række successingler, som hittet Den Værste og popballaden I Nat med Medina. Artigeardit har netop udgivet EP’en ELEV4TORMUSIK, der har fået 5 stjerner af GAFFA, som skriver:

”Hvis den unge erobrer af dansk rap kan bevare sit momentum fra ELEV4TORMUSIK, så er der et mesterværk i vente.” 

Ardigeardit er en dygtig sangskriver, der laver troværdige fortællinger i mødet mellem hiphop, rnb og pop. Hans stemme og melodier går lige i hjertet, og det får publikum at opleve. Med sig til Musikhuset tager han, foruden ny musik, sangene fra sin debut-EP I storslået kinddans, med livet som indsats, som bl.a. er blevet hyldet hos Musikpanelet på DR P3.

Den nye sanger og producer URO er med som support til koncerterne i Musikhuset.

 

 

Find vej

Rutevejledning

Flere arrangementer

Virtuel: Juleløbet 2020
// tirsdag den 1. december // klokken 08.00 // 100,00 - 139,00 kroner + Gebyr
  Løb og støt Julemærkehjemmene i perioden 1.-26. december Løb dig i julestemning, støt en god sag og slut af med en flot medalje og en lækker goodiebag. Via din tilmelding støtter…
Billetter
Biolog Og Rockmusiker Johan Olsen
Tivoli Friheden // tirsdag den 1. december // klokken 19.00 // 299 kroner
Glæd dig til en eksklusiv eksperimenterende aften med biolog og rockmusiker Johan Olsen Tag med på en historisk erkendelsesrejse mod og med lyset. I dette enestående foredragsshow…
Billetter
Rytmisk Semesterkoncert
Musikhuset Aarhus // tirsdag den 1. december // klokken 19.15 // Gratis
Program:19.15: Jens Chr. ”Chappe” Jensens hold20.00: Kristian Lassens hold20.35: Synthesizer Orchestra - Kasper Staubs hold21.10: Divided ensemble - Kasper Staubs hold21.45: Kreati…
Gratis