Carsten Jensen – Corona-samtalen – Med psykolog og forfatter Marie Brixtofte.

Sted: Musikhuset Aarhus
Tid: onsdag den 27. januar // klokken 20.00
Pris: 305 kr.
Billetter

Kære gæst

Covid-19 har vendt op og ned på mange ting, også i Musikhuset. Vi har i samarbejde med Carsten Jensen valgt at flytte arrangementet fra den 23. november til den 27. januar 2021. Samtidig rykkes arrangementet fra Store Sal til Lille Sal. ​

Vi har sendt en mail til alle billetkøbere med nærmere info og billetter til den nye dato. Hvis du ikke har hørt fra os eller har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på billetsalg.mus@mkb.aarhus.dk eller ringe til vores billetsalg på 89404040. Du kan se åbningstider her.

—————————————————

Med psykolog og forfatter Marie Brixtofte.

En måned før coronaen ramte, mistede Carsten Jensen sin stedsøn, som kun blev 25 år. Carsten forelæste på et universitet i Los Angeles, hvor han var engageret i en tæt dialog med sine unge studerende om deres håb og drømme for fremtiden. Tanker om sorg og en verdensomspændende pandemi satte tankerne i gang hos en forfatter, hvis bedste værktøj, udover samtalen, var at skrive en bog.

Corona-krøniken er Carsten Jensens kommende bog om tab og afsked, både den personlige og den globale, hvor vi alle er tvunget ud i en helt ny, udsat position. Sorg er et ukendt land, men det er en pandemi også. Ensomhed og eftertanke har de til fælles. Bogen udkommer på Politikens Forlag d. 24. November.

Sammen med psykolog Marie Brixtofte, vil Carsten Jensen invitere publikum ind i en samtale om fællesskab og ensomhed. Hvad er livets mening og hvad er vores egen mening med livet? Har vi en fælles sorg at bearbejde i forbindelse med en verden som forandrede sig voldsomt, med restriktioner og adskillelse mellem mennesker.

 

Prisvindende forfatter og debattør

Carsten Jensen er født 1952. Han har et stort, populært, prisvindende og alsidigt forfatterskab bag sig, som rummer både essaysamlinger, store episke romaner som bestselleren Vi de druknede (2006) og Den første sten (2015) og rejsebogsklassikere som Jeg har set verden begynde, der indbragte Carsten Jensen De Gyldne Laurbær i 2002. Senest har han udgivet tre bind i sin essayistiske debatbogs-serie, Kældermennesker (2018), Mod stjernerne (2018) og Hovedspringere (2019) og i efteråret 2020 udkommer Øvelser i afsked – en Corona-krønike.

Psykolog og investment banker

Marie Brixtofte er født 1979. Autoriseret psykolog og arbejder pt freelance hos TUBA (Terapi for Unge som er Børn af Alkoholikere) og holder foredrag. Tidligere har hun arbejdet hos Børn, Unge & Sorg og haft privat praksis. Inden hun blev psykolog, har hun arbejdet i syv år som investment banker hos blandt andet JP Morgan i London. Hun er gift, har tre børn og bor i dag i Danmark. Maries Brixtofte er aktuel med Bolsjefilosofi og andre leveråd, og har tidligere skrevet den autobiografiske roman, Kun når det regner.

Vi passer godt på dig i Musikhuset

Vi lever i en særlig tid, der gør det ekstra vigtigt, at vi passer godt på hinanden. Klik her og læs mere om, hvad vi gør for at passe på dig og vores andre gæster.

Find vej

Rutevejledning

Flere arrangementer

Virtuel: Juleløbet 2020
// tirsdag den 1. december // klokken 08.00 // 100,00 - 139,00 kroner + Gebyr
  Løb og støt Julemærkehjemmene i perioden 1.-26. december Løb dig i julestemning, støt en god sag og slut af med en flot medalje og en lækker goodiebag. Via din tilmelding støtter…
Billetter
Biolog Og Rockmusiker Johan Olsen
Tivoli Friheden // tirsdag den 1. december // klokken 19.00 // 299 kroner
Glæd dig til en eksklusiv eksperimenterende aften med biolog og rockmusiker Johan Olsen Tag med på en historisk erkendelsesrejse mod og med lyset. I dette enestående foredragsshow…
Billetter
Rytmisk Semesterkoncert
Musikhuset Aarhus // tirsdag den 1. december // klokken 19.15 // Gratis
Program:19.15: Jens Chr. ”Chappe” Jensens hold20.00: Kristian Lassens hold20.35: Synthesizer Orchestra - Kasper Staubs hold21.10: Divided ensemble - Kasper Staubs hold21.45: Kreati…
Gratis