Cecilia Bartoli

Sted: Musikhuset Aarhus
Tid: onsdag den 16. juni // klokken 20.00
Pris: 800 - 1300 kr.
Billetter

Vi havde glædet os til at byde jer velkommen til koncerten med Cecilia Bartoli. De mange restriktioner gør desværre, at turnéen, og dermed koncerten her hos os, ikke bliver gennemført. Vi arbejder på højtryk for at finde en ny dato. Vi kontakter alle, der har købt billet, så snart vi har den nye koncertdato på plads.

Hvis du er interesseret i at høre Cecilia Bartoli, men endnu ikke har sikret dig en billet, så skriv dig på ventelisten. Vi kontakter dig på mail, når vi har fundet en ny dato.

———————————————————————————————————————-

Glæd dig til en aften med nærvær, intensitet og sprudlende energi, når den karismatiske mezzosopran Cecilia Bartoli går på scenen til en storslået operakoncert i Musikhuset.

Med på scenen har verdensstjernen sit eget orkester Les Musiciens du Prince-Monaco, som er et af Europas førende barokensembler. 

Operadivaen Cecilia Bartoli er et musikalsk unikum. Med sin ekspressive mimik, mesterlige vokal og altid spændende repertoire har den italienske mezzosopran opnået verdensomspændende succes og stor hæder i sin mere end 30 år lange karriere. 

Den alsidige sangstjerne byder på alt det bedste fra operaens verden på én gang: følelser, drama og ikke mindst en imponerende stemmepragt. Dette gør også Bartoli til en af de bedst sælgende klassiske solister i dag.

Powerful og personlig vokalguld

Danskerne kunne senest opleve Bartolis betagende stemme i 2015, hvor Politikens anmelder Thomas Michelsen kvitterede med 6 stjerner og ordene:

”Cecilia Bartoli har opdyrket sin helt egen niche, hvor overset vokalguld graves frem fra arkiverne og bruges som afsæt for den personlige, ekstremt powerfulde og præcise koloraturkunst, der er den italienske sangers specialitet.”

Efter fem år vender verdensstjernen tilbage til Danmark i forbindelse med en skandinavisk turné, hvor hun optræder sammen med sit eget, virtuose barokensemble Les Musiciens du Prince-Monaco, som er tilknyttet Monaco Operaen.

Orkestret har eksisteret siden 2016 under Bartolis kunstneriske ledelse og har turneret i hele Europa med musik af komponister som Händel, Vivaldi og Rossini på originale instrumenter.

I spidsen for orkestret, som er sammensat af førende barokmusikere fra hele verden, står violinisten Andrés Gabetta, som har vundet en række priser og udmærkelser, blandt andet en nominering til den amerikanske Grammy for sin fortolkning af Bachs Brandenburger-koncerter.

Aftenens program

Koncerten med Cecilia Bartoli har titlen Farinelli & His Time og refererer til Cecilia Bartoli’s seneste album Farinelli, som udkom i efteråret 2019. Denne aften byder på vidunderlig barokmusik med musik og arier af blandt andet Georg Friedrich Händel, Nicola Porpora, Johan Adolph Hasse, Johan Joachim Quantz og Antonio Caldara samt arier fra Farinelli-albummet.

Det endelige program kommer senere.

Vi passer godt på dig i Musikhuset

Vi lever i en særlig tid, der gør det ekstra vigtigt, at vi passer godt på hinanden. Klik her og læs mere om, hvad vi gør for at passe på dig og vores andre gæster.

Find vej

Rutevejledning

Flere arrangementer

Opera i det fri
Musikhuset Aarhus // lørdag den 7. august // klokken 18.00 // 0
Fantastiske stemmer under åben himmel er efterhånden blevet en fast tradition for publikummer rundt om i hele Danmark. Og at sidde med en picnickurv i den danske sommersol med fami…
Billetter
Inkognito Royal
Musikhuset Aarhus // onsdag den 18. august // klokken 19.30 // 345
Hamborg d. 14. maj 1912. Kong Frederik d. 8. af Danmark forlader sit hotel inkognito og bliver 45 minutter senere fundet døende på gaden nær byens bordelkvarter…Mange historier går…
Billetter
Inkognito Royal
Musikhuset Aarhus // torsdag den 19. august // klokken 19.30 // 345
Hamborg d. 14. maj 1912. Kong Frederik d. 8. af Danmark forlader sit hotel inkognito og bliver 45 minutter senere fundet døende på gaden nær byens bordelkvarter…Mange historier går…
Billetter