Christopher

Sted: Musikhuset Aarhus
Tid: onsdag den 18. november // klokken 20.00
Pris: 380 kr.
Billetter

Covid-19 har vendt op og ned på mange ting, også i Musikhuset.

Kravene til afstand mellem publikum og størrelsen på forsamlinger medfører, at vi bliver nødt til at flytte koncerten med Christoffer fra en stående til en siddende koncert.

Det betyder, at nogle af jer, der allerede har købt billet, får nye pladser i salen. Desværre betyder det samtidig, at der ikke bliver plads til alle.

Vi har sendt en mail med nærmere info. Har du ikke hørt fra os, så kontakt os venligst på billetsalg.mus@mkb.aarhus.dk eller ring til vores billetsalg på 89404040. Du kan se åbningstider her.

Det er sikkert at besøge Musikhuset Aarhus. Vi sørger for, at der er håndsprit i foyeren og afstand mellem publikum i salen, og håber så, at I vil bidrage med hensyn og håndhygiejne, mens I er her. Læs om, hvordan vi håndterer Covid-19 her.

————————————————————–

En unik mulighed byder sig for danske fans af Christopher, når den populære sanger tager på en højspændt Danmarksturné til efteråret.

Med mere end en milliard streams på CV’et kan der ikke herske nogen tvivl om, at Christopher er en af landets absolut største popstjerner. Siden han i 2012 udgav sit første album ‘Colours’ med hitsingler som ’Nothing In Common, ’Against the Odds’ og titelnummeret ’Colours’, har han været med til at definere det danske musiklandskab – både som en knivskarp sangskriver og studieartist, men også som en raffineret performer, der lægger sit publikum ned med et brag af en energiudladning.

Siden debutalbummet har Christopher udgivet ‘Told You So’ (2014), ‘Closer’ (2016) og sidste års ‘Under the Surface’. Gennem de tre albums har vi som lyttere ikke blot fulgt en kunstner i konstant udvikling. Vi har også set et ungt talent træde ind i voksenlivet med stil – en transformation vi har fulgt på nært hold gennem sangerens personlige tekstunivers. Fra dansable og ungdommelige pop-bangere har Christopher bevæget sig hen mod et mere eftertænktsomt udtryk. En bevægelse som kommer til udtryk på ’Under The Surface’, hvor ærlighed er sat i højsædet. Som Christopher selv beskriver: ’Jeg vil vise folk, at jeg kan andet end at få dem til at danse. Jeg kan også fortælle en personlig historie, man bliver rørt af.’ Det bliver en ærlig og stripped-down Christopher, som til efteråret lader sit publikum komme helt tæt på i en musikalsk fortælling om sin personlige rejse.

Ny single og Danmarksturné

Annonceringen af Danmarksturnéen 2020 kommer i kølvandet af Christophers nye single ’Ghost’, som udkom i januar. Allerede da han slog de første spæde toner til singlen an, vidste han, at han havde fat i noget helt essentielt. ’Ghost’ markerer ikke blot, at popstjernen lægger i kakkelovnen til flere fremtidige udgivelser, men markerer også, at Christopher arbejder videre med det eftertænksomme udtryk, som han fremlagde på ’Under the Suface’. Samtidig eksperimenterer han med et mere organisk lydbillede, som er frembragt med håndspillede instrumenter og fyldige kompositioner.

En stjerne i topform

På efterårets turné kan du se frem til et eksklusivt møde med en stjerne i topform. Christopher er gang på gang blevet anerkendt for sit professionelle performancearbejde – en stålsat energi som smitter helt ned til de bagerste rækker. Gaffa har tidligere beskrevet ham som ’en fuldblodsentertainer’, mens BT anerkendte Christophers koncert på Smukfest 2018 med ordene ’en overlegen popprins’. Der er dømt uhøjtidelighed, ærlighed og en rendyrket eksplosion af energi, når Christopher til efteråret lægger landet ned.

Find vej

Rutevejledning

Flere arrangementer

Virtuel: Juleløbet 2020
// tirsdag den 1. december // klokken 08.00 // 100,00 - 139,00 kroner + Gebyr
  Løb og støt Julemærkehjemmene i perioden 1.-26. december Løb dig i julestemning, støt en god sag og slut af med en flot medalje og en lækker goodiebag. Via din tilmelding støtter…
Billetter
Biolog Og Rockmusiker Johan Olsen
Tivoli Friheden // tirsdag den 1. december // klokken 19.00 // 299 kroner
Glæd dig til en eksklusiv eksperimenterende aften med biolog og rockmusiker Johan Olsen Tag med på en historisk erkendelsesrejse mod og med lyset. I dette enestående foredragsshow…
Billetter
Rytmisk Semesterkoncert
Musikhuset Aarhus // tirsdag den 1. december // klokken 19.15 // Gratis
Program:19.15: Jens Chr. ”Chappe” Jensens hold20.00: Kristian Lassens hold20.35: Synthesizer Orchestra - Kasper Staubs hold21.10: Divided ensemble - Kasper Staubs hold21.45: Kreati…
Gratis