Debutkoncert – Boris Kertsman, trompet

Sted: Musikhuset Aarhus
Tid: lørdag den 21. november // klokken 19.30
Pris: Gratis
Gratis

Med denne koncert afslutter Boris Kertsman sine studier i solistklassen ved Det Jyske Musikkonservatorium.

Koncerten er gratis men kræver billet – kan bookes her.

Omfattende program

Koncerten byder på et omfattende program, bl.a. med barokmusik af Händel, Johann Nepumuk Hummels trompetkoncert (med klaverledsagelse), variationer om Bellinis ’Norma’ og den armenske komponist Alexander Arutiunians trompetkoncert, hvor Kertsman spiller sammen med Harmoniorkestret Tonica og dirigent Michelle Rakers.

2. del af koncerten er et teaterværk: Stravinskijs ’Historien om en Soldat’. Her er Boris Kertsman sammen med det nye ”Aarhus Soloist Ensemble”, der består af en række dygtige solister fra Aarhus Symfoniorkester og fra solistklassen ved Det Jyske Musikkonservatorium. Jesper Brun Jensen er fortæller i dette sjældent opførte værk.

International erfaring

Boris Kertsman er medlem af den verdensberømte dirigent Daniel Barenboims West-Eastern Divan Orchestra, som han turnerer med hver sommer. Allerede som 18-åring fik Kertsman kontrakt og deltog i turnéer med Staatskapelle Berlin. Han har spillet med Deutsche Oper, Israel Philharmonic, Aarhus Symfoniorkester, Konzerthausorchester Berlin og på Teatro alla Scala.

Som solist har Boris optrådt bl.a. med Israel Philharmonic under ledelse af den verdensberømte dirigent Zubin Mehta, med Orchestre pour la Paix i Théâtre du Châtelet og med Haifa Symphony. Han har desuden været vinder ved flere konkurrencer.

I dag er Kertsman ud over sine internationale engagementer dirigent for Harmoniorkestret TONICA og for Senex Brass-Band. Desuden er han underviser på Kulturskolen Kolding og MGK-Syd.

Find vej

Rutevejledning

Flere arrangementer

Virtuel: Juleløbet 2020
// tirsdag den 1. december // klokken 08.00 // 100,00 - 139,00 kroner + Gebyr
  Løb og støt Julemærkehjemmene i perioden 1.-26. december Løb dig i julestemning, støt en god sag og slut af med en flot medalje og en lækker goodiebag. Via din tilmelding støtter…
Billetter
Biolog Og Rockmusiker Johan Olsen
Tivoli Friheden // tirsdag den 1. december // klokken 19.00 // 299 kroner
Glæd dig til en eksklusiv eksperimenterende aften med biolog og rockmusiker Johan Olsen Tag med på en historisk erkendelsesrejse mod og med lyset. I dette enestående foredragsshow…
Billetter
Rytmisk Semesterkoncert
Musikhuset Aarhus // tirsdag den 1. december // klokken 19.15 // Gratis
Program:19.15: Jens Chr. ”Chappe” Jensens hold20.00: Kristian Lassens hold20.35: Synthesizer Orchestra - Kasper Staubs hold21.10: Divided ensemble - Kasper Staubs hold21.45: Kreati…
Gratis