Debutkoncert – Romane Queyras, violin

Sted: Musikhuset Aarhus
Tid: fredag den 20. november // klokken 19.30
Pris: Gratis
Gratis

Den franske violinist Romane Queyras afslutter sine soliststudier ved Det Jyske Musikkonservatorium med denne debutkoncert.
Koncerten er gratis men kræver billet – kan bookes her.

Romane Queyras optræder ved koncerten som solist sammen med strygerorkestret Ensemble Hermes, hvor hun også selv er koncertmester.

Koncerten har overskriften: ”Mod lyset”. Det er et udtryk for troen på, at selv når det ser sortest ud, vil lyset en dag vende tilbage.

Programmet bliver indledt med den lettiske komponist Peteris Vasks violinkoncert ” Distance Light”, hvor man tydeligt hører lidelse og klagesang. Så følger tre stykker af Tchaikovsky – først en melankolsk meditation, så en stormfuld scherzo, og til sidst en melodi fuld af forår. Koncerten bliver rundet af med en glad og smilende violinkoncert af Vivaldi.

Romane Queyras arbejder allerede som freelancer og spiller med Aarhus Symfoniorkester, Aalborg Symfoniorkester og Randers Kammerorkester.

Program

Vasks: Distance Light
Tchaikovsky: Souvenir d’un lieu cher
Vivaldi: Concerto RV 207 i D-dur

Medvirkende:
Ensemble Hermes

Find vej

Rutevejledning

Flere arrangementer

Virtuel: Juleløbet 2020
// tirsdag den 1. december // klokken 08.00 // 100,00 - 139,00 kroner + Gebyr
  Løb og støt Julemærkehjemmene i perioden 1.-26. december Løb dig i julestemning, støt en god sag og slut af med en flot medalje og en lækker goodiebag. Via din tilmelding støtter…
Billetter
Biolog Og Rockmusiker Johan Olsen
Tivoli Friheden // tirsdag den 1. december // klokken 19.00 // 299 kroner
Glæd dig til en eksklusiv eksperimenterende aften med biolog og rockmusiker Johan Olsen Tag med på en historisk erkendelsesrejse mod og med lyset. I dette enestående foredragsshow…
Billetter
Rytmisk Semesterkoncert
Musikhuset Aarhus // tirsdag den 1. december // klokken 19.15 // Gratis
Program:19.15: Jens Chr. ”Chappe” Jensens hold20.00: Kristian Lassens hold20.35: Synthesizer Orchestra - Kasper Staubs hold21.10: Divided ensemble - Kasper Staubs hold21.45: Kreati…
Gratis