Flamenco de Sevilla

Sted: Musikhuset Aarhus
Tid: torsdag den 30. september // klokken 20.00
Pris: 240
Billetter

FLAMENCO DE SEVILLA

Lakshmi Basile ”La Chimi” har gennem flere år været fastansat på et af Sevillas anerkendte tablaos El Palacio Andaluz og ved flere lejligheder optrådt i.f.m. Bianal de arte Flamenco (Sevilla) som er den største internationale flamencofestival i verden.

Hun har vundet adskillige præmier som f.eks.

Segundo Premio de Concurso de las Minas de La Union 2011

Premio Finalista de Concurso Nacional de Arte Flamenco de Cordoba 2010

1 Premio de buleria de jurado Cristina Hoyos  2005

1 Premio de Mejor Coreografía  Finales ed Conservatorio  2000

 

Juan Murube er en ung sanger med stort potentiale og blev i 2010 inviteret til at arbejde med Manuel de Paula, en af flamencoens “grand old men”, på XVI Bienal de arte Flamenco de Sevilla 2010 som er den største internationale flamencofestival i verden.

Han er også i 2012 blevet inviteret til at arbejde  på ”Bienal de arte Flamenco de Sevilla” denne gang med Marquez el Zapatero fra Triana.
Juan Murube har før arbejdet med Poul Jacek Knudsen, november 2005 i Danmark og marts 2006 i Tyskland samt oktober 2006 i Peña Cultural Flamenca “La Fragua” Bellavista, Sevilla og har siden 2006 sunget på det berømte tablao “Los Gallos” i Sevilla.

Udgav sin første solo-cd i 2016

Flamenco de Sevilla har bl.a. turneret i Danmark i marts 2011 (med danserinden Lucia Alvarez ”La Piñona”) og siden marts 2013 med danserinden Lakshmi Basile “La Chimi”.

Lineup:

La Chimi: dans
Juan Murube – Gustavo Rey: sang
Poul Jacek Knudsen: guitar
Anders Pedersen: cajon

Varighed: 2 t. og 45 min. Bemærk, at sluttidspunktet kan variere.

Find vej

Rutevejledning

Flere arrangementer

El Grande Finale
Musikhuset Aarhus // søndag den 26. september // klokken 19.30 // 0
Ved festivalens ’Episke-Øjeblikke’-koncerter, præsenteres publikum for enestående musik,der taler lige til hjertet. Denne afslutningskoncert byder på argentinske rytmer og melodier…
Billetter
Eivør
Musikhuset Aarhus // søndag den 26. september // klokken 20.00 // 255 kr.
Oplev færøske Eivørs fængslende og forførende vokal i Musikhuset.  Der er lagt op til en magisk liveoplevelse, når Eivør giver koncert i Musikhusets Rytmisk sal. Den færøske sanger…
Billetter
Pink Floyd Project
Musikhuset Aarhus // søndag den 26. september // klokken 20.00 // 300
PULSE er synonym med Pink Floyds sidste koncert tour. For mange mennesker står denne gigantiske stadiontour som perfektionen af bandets koncertformat. Dels er det kulminationen af…
Billetter