Flamenco de Sevilla

Sted: Musikhuset Aarhus
Tid: torsdag den 30. september // klokken 20.00
Pris: 240 kr.
Billetter

Glæd dig til forførende flamencoaften med dragende dans og udtryksfuld musik i Musikhuset.

Ægte flamenco stemning vil sprede sig i Musikhusets Lille sal, når Flamenco de Sevilla går på scenen med den prisvindende flamenco-danserinde Lakshmi Basile, også kaldet ”La Chimi” i centrum.

Truppen har i årenes løb fået masser af ros. Blandt andet har Jyske Vestkystens anmelder kaldt forestillingen for “Et brag af et show”.

Forførende flamenco

Publikum kan roligt glæde sig, når Musikhuset endnu engang byder indenfor til en smuk koncert med sprudlende og frisk flamenco-dans i den traditionelle form.  Dansen kommer i fokus, men samtidig er der også givet plads til sangere og guitarist på solistpladsen.

Flamenco de Sevilla præsenterer en bred vifte af flamencoens mangfoldige stilarter, udtryk og farver, former og følelser og masser af energi, passion og temperament.

Danser i verdensklasse

Flamencodanseren Lakshmi Basile ”La Chimi” har gennem flere år været fastansat på et af Sevillas anerkendte tablaos El Palacio Andaluz og ved flere lejligheder optrådt til Bianal de arte Flamenco (Sevilla), som er den største internationale flamencofestival i verden. I sin tid som danser har hun vundet adskillige præmier for sin forførende og overbevisende flamencodans.

Du kan opleve den dygtige Juan Murube folde sin sangstemme ud på scenen. Han er en ung sanger med stort talent, og han blev i 2010 inviteret til at arbejde med Manuel de Paula, en af flamencoens “grand old men”.

Flamenco de Sevilla har flere gange turneret i Danmark siden marts 2011 og forført det danske flamencopublikum med sin varme og smukke dans.

Lineup:

La Chimi: dans
Juan Murube – Gustavo Rey: sang
Poul Jacek Knudsen: guitar
Anders Pedersen: cajon

Find vej

Rutevejledning

Flere arrangementer

El Grande Finale
Musikhuset Aarhus // søndag den 26. september // klokken 19.30 // 0
Ved festivalens ’Episke-Øjeblikke’-koncerter, præsenteres publikum for enestående musik,der taler lige til hjertet. Denne afslutningskoncert byder på argentinske rytmer og melodier…
Billetter
Eivør
Musikhuset Aarhus // søndag den 26. september // klokken 20.00 // 255 kr.
Oplev færøske Eivørs fængslende og forførende vokal i Musikhuset.  Der er lagt op til en magisk liveoplevelse, når Eivør giver koncert i Musikhusets Rytmisk sal. Den færøske sanger…
Billetter
Pink Floyd Project
Musikhuset Aarhus // søndag den 26. september // klokken 20.00 // 300
PULSE er synonym med Pink Floyds sidste koncert tour. For mange mennesker står denne gigantiske stadiontour som perfektionen af bandets koncertformat. Dels er det kulminationen af…
Billetter