Hvide fugle på sort himmel

Sted: Musikhuset Aarhus
Tid: torsdag den 12. november // klokken 19.30
Pris: 225 - 350 kr.
Billetter

Kære gæst

Covid-19 har vendt op og ned på mange ting, også i Musikhuset.

De nye krav til afstand mellem publikum og størrelsen på forsamlinger medfører, at vi bliver nødt til at fordele publikum anderledes i salen til dette arrangement.

Det betyder, at nogle af jer, der allerede har købt billet, får nye pladser i salen. Desværre betyder det samtidig, at der ikke bliver plads til alle.

Vi har sendt en mail med nærmere info. Har du ikke hørt fra os, så kontakt os venligst på billetsalg.mus@mkb.aarhus.dk eller ring til vores billetsalg på 89404040. Du kan se åbningstider her.

Det er sikkert at besøge Musikhuset Aarhus. Vi sørger for, at der er håndsprit i foyeren og afstand mellem publikum i salen, og håber så, at I vil bidrage med hensyn og håndhygiejne, mens I er her. Læs om, hvordan vi håndterer Covid-19 her.

——————————————————-

Beethoven & Sjostakovitj

Den enkle skønhed gives vinger af violinstrenge, inden buerne spændes til bitter og bloddryppende massakre.

Beethovens violinkoncert er koncerten over dem alle: Så utrolig enkel, og så utrolig virkningsfuld. En verden af indtrængende, afdæmpet inderlighed. Det er musik, som bliver hos lytteren – og som aldrig helt forlader os.

Denne gang har vi betroet koncerten til Sergej Krylov, og vi kan garantere for, at det bliver godt: Den russiske stjernesolist har nemlig også tidligere spillet koncerten med Aarhus Symfoniorkester, og det gjorde han så godt, at han er blevet inviteret tilbage igen.

I den 10. symfoni giver Sjostakovitj os et gribende og insisterende indblik i menneskets livsvilkår under et brutalt og umenneskeligt sovjetstyre. Lige så grum, som musikken er, lige så hjertegribende er dens hemmelighed: Sjostakovitj skrev nemlig sin egen hemmelige kærlighed ind i symfonien.

NB: Den 10. symfoni erstatter den oprindeligt planlagte 11. symfoni, ligesom Andris Poga er ny dirigent i stedet for Leif Segerstam, der er sygemeldt.

Dirigent
Andris Poga

Solist
Sergej Krylov
violin

Værker
L. v. Beethoven
Violinkoncert

D. Sjostakovitj
Symfoni nr. 10

Arrangør: Aarhus Symfoniorkester

Find vej

Rutevejledning

Flere arrangementer

Virtuel: Juleløbet 2020
// tirsdag den 1. december // klokken 08.00 // 100,00 - 139,00 kroner + Gebyr
  Løb og støt Julemærkehjemmene i perioden 1.-26. december Løb dig i julestemning, støt en god sag og slut af med en flot medalje og en lækker goodiebag. Via din tilmelding støtter…
Billetter
Biolog Og Rockmusiker Johan Olsen
Tivoli Friheden // tirsdag den 1. december // klokken 19.00 // 299 kroner
Glæd dig til en eksklusiv eksperimenterende aften med biolog og rockmusiker Johan Olsen Tag med på en historisk erkendelsesrejse mod og med lyset. I dette enestående foredragsshow…
Billetter
Rytmisk Semesterkoncert
Musikhuset Aarhus // tirsdag den 1. december // klokken 19.15 // Gratis
Program:19.15: Jens Chr. ”Chappe” Jensens hold20.00: Kristian Lassens hold20.35: Synthesizer Orchestra - Kasper Staubs hold21.10: Divided ensemble - Kasper Staubs hold21.45: Kreati…
Gratis