Kirstine Hastrup & Flamencolegenderne

Sted: Musikhuset Aarhus
Tid: lørdag den 21. august // klokken 19.30
Pris: 280
Billetter

Oplev en række af flamencoens store kunstnere i et usædvanligt møde med den danske sangskat. 

I den danske sangtradition findes uventede fællestræk med den levende andalusiske flamencokultur. ”Kirstine Hastrup & Flamencolegenderne” sætter to musikkulturer sammen, der på den ene side rummer ligheder og på den anden side repræsenterer store modsætninger. 

Koncertens spanske flamencokunstnere er repræsentanter for det højeste kunstneriske niveau, og mødet med Rasmus Dissing, guitarist Nikolaj Rosengreen og flamencodanser Kirstine Hastrup, sætter det indadvendte nordiske overfor det udadvendte sydspanske.
Samtidig byder koncerten også på den autentiske flamenco som den leves og opleves i de andalusiske byer Jerez de la Frontera og Sevilla, hvor flamencoen er en integreret og uadskillelig del af dagliglivet. 

”Kirstine Hastrup & Flamencolegenderne” er en fejring af den danske danser Kirstine Hastrups officielle udnævnelse som flamencoambassadør af Jerez de la Frontera – flamencokulturens vugge. Udhævelsen kom bl.a. på baggrund af Kirstine Hastrups kulturbyprojekt i 2017 hvor Povl Dissing mødte og samarbejdede med koncertens spanske kunstnere i Sevilla og Jerez. Denne aften overtager Povl Dissings søn, sangeren Rasmus Dissing, sin fars plads på scenen.

Linket viser Rasmus Dissing, Eugenio Iglesias, Nikolaj Rosengreen, Manuela Vargas og Kirstine Hastrup m.fl. under en koncert i Helsingør Theater i Den Gamle By, juli 2017.
https://www.youtube.com/watch?v=xIAHKsk8IlA

Jose Suarez ”El Torombo” ses her først i klippet sammen med Farruquito og familie
https://www.youtube.com/watch?v=B09U8WDgiYc

Medvirkende:

Eugenio Iglesias
Manuela Vargas
Ricardo Piñero Martín
Rasmus Dissing
Nikolaj Rosengreen
Kirstine Hastrup
Plus special guests

Find vej

Rutevejledning

Flere arrangementer

El Grande Finale
Musikhuset Aarhus // søndag den 26. september // klokken 19.30 // 0
Ved festivalens ’Episke-Øjeblikke’-koncerter, præsenteres publikum for enestående musik,der taler lige til hjertet. Denne afslutningskoncert byder på argentinske rytmer og melodier…
Billetter
Eivør
Musikhuset Aarhus // søndag den 26. september // klokken 20.00 // 255 kr.
Oplev færøske Eivørs fængslende og forførende vokal i Musikhuset.  Der er lagt op til en magisk liveoplevelse, når Eivør giver koncert i Musikhusets Rytmisk sal. Den færøske sanger…
Billetter
Pink Floyd Project
Musikhuset Aarhus // søndag den 26. september // klokken 20.00 // 300
PULSE er synonym med Pink Floyds sidste koncert tour. For mange mennesker står denne gigantiske stadiontour som perfektionen af bandets koncertformat. Dels er det kulminationen af…
Billetter