UDSOLGT: Abekejser X Aarhus Jazz Orchestra X Det Jyske Musikkonservatorium

Sted: Musikhuset Aarhus
Tid: tirsdag den 17. november // klokken 20.00
Pris: Gratis
Gratis

Koncerten er gratis men kræver billet, der bookes her.

Oplev et unikt musikalsk møde mellem futuristisk, grænsesøgende jazz og lyden af et bigband i nye arrangementer, skrevet af studerende ved Det Jyske Musikkonservatorium.

Det aarhusianske band Abekejser markerer sig i disse år på den danske jazzscene med deres kompromisløse musik, der forener stramme grooves, akustiske og elektroniske instrumenter og fængende melodier i et helt nyt musikalsk udtryk, som begejstrer både anmeldere og publikum.

Nu mødes Abekejser med Aarhus Jazz Orchestra, der med et stort bagkatalog af både jazz-, pop- og skolekoncerter samt højprofilerede kunstneriske udviklingsprojekter er en af de vigtigste institutioner i det danske jazzmiljø.

Koncerten er resultat af et samarbejde med Det Jyske Musikkonservatorium, der har inviteret komponiststuderende til at skrive nye arrangementer for bigband af Abekejsers musik. På scenen vil man også kunne opleve flere af konservatoriets studerende spille sammen med orkestrene.

Så hvis du nogensinde har undret dig over, hvordan det lyder, når dansabel fusionsjazz og electronica møder et etableret bigband, så har du chancen for at opleve det nu!

Find vej

Rutevejledning

Flere arrangementer

Virtuel: Juleløbet 2020
// tirsdag den 1. december // klokken 08.00 // 100,00 - 139,00 kroner + Gebyr
  Løb og støt Julemærkehjemmene i perioden 1.-26. december Løb dig i julestemning, støt en god sag og slut af med en flot medalje og en lækker goodiebag. Via din tilmelding støtter…
Billetter
Biolog Og Rockmusiker Johan Olsen
Tivoli Friheden // tirsdag den 1. december // klokken 19.00 // 299 kroner
Glæd dig til en eksklusiv eksperimenterende aften med biolog og rockmusiker Johan Olsen Tag med på en historisk erkendelsesrejse mod og med lyset. I dette enestående foredragsshow…
Billetter
Rytmisk Semesterkoncert
Musikhuset Aarhus // tirsdag den 1. december // klokken 19.15 // Gratis
Program:19.15: Jens Chr. ”Chappe” Jensens hold20.00: Kristian Lassens hold20.35: Synthesizer Orchestra - Kasper Staubs hold21.10: Divided ensemble - Kasper Staubs hold21.45: Kreati…
Gratis