Lad vores Personlige Shopper hjælpe dig

Sted: Magasin Aarhus
Tid: torsdag den 5. november // klokken 16.00
Pris:
Billetter

Måske mangler du inspiration til din garderobe eller fornyelse til beautyhylderne, måske har du en særlig begivenhed, som du skal finde et helt specielt outfit til? Har du brug for beauty tips og vejledning til at finde de helt rigtige produkter til dig? Eller er du i tvivl om du bruger den rigtige størrelse i BH? 

 

Så kig forbi og mød vores dygtige eksperter, som står klar til at hjælpe og guide dig til din stil og behov – ganske gratis!


I Magasin har vi en hel stab af dygtige Personlige Shoppere, både mænd og kvinder, som er specialister i at finde det, der klæder og passer til den enkelte, men også indenfor den enkeltes budget.

 

Hos Din Personlige Shopper kan du booke tid til køb af gaver, beauty, dametøj, herretøj og lingeri, så du kan få hjælpe til alt mellem himmel og jord.

 

Du kan på disse udvalgte dage få en forsmag på hvad det vil sige at være hos en Personlig Shopper og få en snak om konceptet inden du booker, alt imens vi forkæler dig med kolde bobler og søde snacks.

Find vej

Rutevejledning

Flere arrangementer

Virtuel: Juleløbet 2020
// tirsdag den 1. december // klokken 08.00 // 100,00 - 139,00 kroner + Gebyr
  Løb og støt Julemærkehjemmene i perioden 1.-26. december Løb dig i julestemning, støt en god sag og slut af med en flot medalje og en lækker goodiebag. Via din tilmelding støtter…
Billetter
Biolog Og Rockmusiker Johan Olsen
Tivoli Friheden // tirsdag den 1. december // klokken 19.00 // 299 kroner
Glæd dig til en eksklusiv eksperimenterende aften med biolog og rockmusiker Johan Olsen Tag med på en historisk erkendelsesrejse mod og med lyset. I dette enestående foredragsshow…
Billetter
Rytmisk Semesterkoncert
Musikhuset Aarhus // tirsdag den 1. december // klokken 19.15 // Gratis
Program:19.15: Jens Chr. ”Chappe” Jensens hold20.00: Kristian Lassens hold20.35: Synthesizer Orchestra - Kasper Staubs hold21.10: Divided ensemble - Kasper Staubs hold21.45: Kreati…
Gratis