Sansernes symfoni

Sted: Musikhuset Aarhus
Tid: onsdag den 22. september // klokken 19.30
Pris: 105
Billetter

Smag på musikken, rør ved tonerne, mærk orkestret. I fællesskab skaber Aarhus Symfoniorkester en oplevelse, der bryder rammen for den klassiske koncert og ændrer spillereglerne for publikum.

Til denne koncert finder vi tilbage til det allermest grundlæggende i musikken – og faktisk inden for enhver kunst: Legen, nydelsen og det sjove. Og det gælder ikke bare for musikerne på scenen: Publikum får lov til at lege med badebolde og spise chokolade under koncerten. Sammen skaber vi en helt ny oplevelse, der involverer alle sanser.

Maxime Goulet har skrevet en olympisk ouverture, et chokoladesmagestykke og et interaktivt, publikumsstyret computerspil, og danske Pernille Sejlund har skrevet sæbeboblemusik med ledsagende sang.

Desuden spiller Aarhus Symfoniorkester et splinternyt værk for symfoniorkester – og publikum! Det er skrevet af den danske komponist Rasmus Zwicki, der bruger rytmen som en fælles ramme for samspil mellem mange mennesker. Aarhus Symfoniorkester har bestilt 0123456789 særligt til denne koncert med interaktiv musik.

Det venter publikum en banebrydende oplevelse, hvor man bogstavligt talt får lov at spille med på musikken i salen – og direkte påvirke musikerne på scenen.

Dirigent
Holly Mathieson

Medvirkende
Jesper Nordin
konferencier

Værker
M. Goulet
Citius, Altius, Fortius!

M. Goulet
Symphonic Chocolates

M. Goulet
Beach Ball Games for Orchestra

P. Sejlund
Bubbles

R. Zwicki
0123456789

Arrangør: Aarhus Symfoniorkester
Kontaktkoncerten er støttet af Salling Fondene og Statens Kunstfond

Find vej

Rutevejledning

Flere arrangementer

El Grande Finale
Musikhuset Aarhus // søndag den 26. september // klokken 19.30 // 0
Ved festivalens ’Episke-Øjeblikke’-koncerter, præsenteres publikum for enestående musik,der taler lige til hjertet. Denne afslutningskoncert byder på argentinske rytmer og melodier…
Billetter
Eivør
Musikhuset Aarhus // søndag den 26. september // klokken 20.00 // 255 kr.
Oplev færøske Eivørs fængslende og forførende vokal i Musikhuset.  Der er lagt op til en magisk liveoplevelse, når Eivør giver koncert i Musikhusets Rytmisk sal. Den færøske sanger…
Billetter
Pink Floyd Project
Musikhuset Aarhus // søndag den 26. september // klokken 20.00 // 300
PULSE er synonym med Pink Floyds sidste koncert tour. For mange mennesker står denne gigantiske stadiontour som perfektionen af bandets koncertformat. Dels er det kulminationen af…
Billetter