Sara Omar – I samtale med Lise Rønne

Sted: Musikhuset Aarhus
Tid: mandag den 23. november // klokken 20.00
Pris: 280 - 335 kr.
Billetter

Foredraget er desværre aflyst.

Vi har sendt en mail til alle billetkøbere med nærmere info. Har du ikke hørt fra os, så kontakt os venligst på billetsalg.mus@mkb.aarhus.dk eller ring til vores billetsalg på 89404040. Du kan se åbningstider her.

Du kan læse mere om refusion af billetter her.

———————————————————————————————————————

Ambitionerne er høje, når den prisvindende bestsellerforfatter besøger en række danske byer. I samtale med Lise Rønne sætter hun stærke emner på dagsordenen, fordi hun ønsker at inspirere publikum til at engagere sig i verden. Med sine uafrystelige romaner har Sara Omar allerede sat gang i samtaler landet over. Nu drager hun selv ud og samtaler om de emner, som ligger hende på sinde: Misbrug, incest, glædesægteskab, flugt, frihed, kulturforskelle, religion, uddannelse, integration, menneskerettigheder m.v.

”I gennem aftenen vil jeg prøve at få folk til at smide deres angst og begynde at tænke, at de er en del af verden, og verden er en del af dem, og derfor kan de være med til at give frihed, retfærdighed og respekt til andre. For det fortjener alle,” siger Sara Omar og fortsætter: ”Det er mit håb at sætte fokus på mange af temaerne, som mine bøger skildrer, herunder den stærke vilje som ethvert menneske er i besiddelse af. At livet leves på trods af elendigheder. At kampen for skabelsen af et frit liv er den hårdeste, men mest betydningsfulde indre kamp. Og dele af min mission går også ud på at vise, at der er et liv på den anden side, når man har frigjort sig.”
Sara Omar får stærkt selskab og medspil af tv-værten Lise Rønne, der foruden at være en empatisk samtalepartner har en passion for litteratur – hvorfor hun er begyndt at studere litteratur ved Københavns Universitet.
”Sara er mindblowing på en scene. Hun er et hav af fortællinger og erfaringer og således et sjældent interessant menneske at være i rum med. Hun har en mission og nogle stærke budskaber, som hun brænder for at få ud over scenekanten. Jeg forventer, at publikum vil gå derfra med en totaloplevelse af følelser, farver, fortællinger og ikke mindst med masser af eftertanke,” siger Lise Rønne.

Sara Omar i 2017 med ’Dødevaskeren’ og fulgte i 2019 op med ’Skyggedanseren’. Begge romaner kredser om den unge kurdiske kvinde, Frmesk, der bliver udsat for fysisk og psykisk overlast i både sit hjemland og lande langt mod nord, efter hun er flygtet i håb om at finde et nyt og frit liv. Begge Sara Omars romaner har toppet bestsellerlisterne og modtaget en regn af anmelderstjerner. Hun blev kåret som Årets Kvinde af Magasinet ELLE og er blevet udråbt som Månedens forfatter flere måneder i træk. Desuden har Sara Omar modtaget en lang række priser for sit forfatterskab og sin rolle i den offentlige debat, herunder Læsernes Bogpris 2018, Menneskerettighedsprisen 2019 og De Gyldne Laurbær 2019.

Sara Omar vil i forbindelse med sin optrædener signere bøger.

Find vej

Rutevejledning

Flere arrangementer

Virtuel: Juleløbet 2020
// tirsdag den 1. december // klokken 08.00 // 100,00 - 139,00 kroner + Gebyr
  Løb og støt Julemærkehjemmene i perioden 1.-26. december Løb dig i julestemning, støt en god sag og slut af med en flot medalje og en lækker goodiebag. Via din tilmelding støtter…
Billetter
Biolog Og Rockmusiker Johan Olsen
Tivoli Friheden // tirsdag den 1. december // klokken 19.00 // 299 kroner
Glæd dig til en eksklusiv eksperimenterende aften med biolog og rockmusiker Johan Olsen Tag med på en historisk erkendelsesrejse mod og med lyset. I dette enestående foredragsshow…
Billetter
Rytmisk Semesterkoncert
Musikhuset Aarhus // tirsdag den 1. december // klokken 19.15 // Gratis
Program:19.15: Jens Chr. ”Chappe” Jensens hold20.00: Kristian Lassens hold20.35: Synthesizer Orchestra - Kasper Staubs hold21.10: Divided ensemble - Kasper Staubs hold21.45: Kreati…
Gratis