Signe Svendsen

Sted: Musikhuset Aarhus
Tid: torsdag den 30. september // klokken 20.00
Pris: 250 kr.
Billetter

Det er både underholdende og rørende, når Signe Svendsen står på scenen. Med en stærk stemme, rammende tekster og sikker hånd, fører hun publikum gennem mange forskellige følelser på en og samme aften.

Uden at have leflet for noget eller nogen har hun album for album lagt alen af personlighed til, og som hun fremstår på sit seneste album Det Forlyder, har Signe Svendsen nu kreeret sin egen niche i dansk musik.

På sin særligt lyriske facon løfter hun sløret for voksenlivets længsler og trængsler og tilføjer noget så sjældent som en anelsesfuldhed til sangskrivningen, myldrende fuld af finesse og nuancer.

For Signe Svendsen startede 2020 forrygende; hun modtog Odense Live Prisen og udgav albummet Det Forlyder, der udelukkende modtog 4 og 5 stjernede anmeldelser, men som for alle andre tog året en uventet drejning og alle planer måtte laves om.

Det betyder, at hun til sin koncert i Musikhuset kan præsentere helt nye sange for publikum, udover sangene fra Det Forlyder og egne favoritter fra bagkataloget.

Find vej

Rutevejledning

Flere arrangementer

El Grande Finale
Musikhuset Aarhus // søndag den 26. september // klokken 19.30 // 0
Ved festivalens ’Episke-Øjeblikke’-koncerter, præsenteres publikum for enestående musik,der taler lige til hjertet. Denne afslutningskoncert byder på argentinske rytmer og melodier…
Billetter
Eivør
Musikhuset Aarhus // søndag den 26. september // klokken 20.00 // 255 kr.
Oplev færøske Eivørs fængslende og forførende vokal i Musikhuset.  Der er lagt op til en magisk liveoplevelse, når Eivør giver koncert i Musikhusets Rytmisk sal. Den færøske sanger…
Billetter
Pink Floyd Project
Musikhuset Aarhus // søndag den 26. september // klokken 20.00 // 300
PULSE er synonym med Pink Floyds sidste koncert tour. For mange mennesker står denne gigantiske stadiontour som perfektionen af bandets koncertformat. Dels er det kulminationen af…
Billetter