Solisterier

Sted: Musikhuset Aarhus
Tid: søndag den 15. november // klokken 14.00
Pris: Gratis
Gratis

Arrangmentetet er desværre aflyst!

Mød to af Danmarks bedste revyskuespillere til Solisterier i Aarhus.

Leif Maibom har i 36 år været direktør, hovedforfatter og skuespiller i Sønderborg Sommer Revy, som han har banket op til at blive Danmarks 3. største sommerrevy. Igennem årene har Leif og revyen modtaget et hav af priser: ‘Årets Revy’ –  flere gange. ‘Årets Revyforfatter’ – flere gange. ‘Årets Revykomponist’ – flere gange.  ‘Årets Kunstner – samt mange andre hædersbeviser.

Leif´s skabte i revyen sin egen signaturfigur ‘Thorleif’, der opstod i 1984 og siden fulgte ham gennem alle revyerne. Altid med humor i topklasse og en byge af mere eller mindre vandede vittigheder og i hvert fald altid noget om hans forhold til konen, den lidt omgangsrige Ragnhild Margrethe.

Lone Rødbroe startede i Østejyske Musikforsyning, hvor Leif Maibom spottede hende og senere hentede hende til revyen i Sønderborg, hvor hun nu nærmest er en fast del af ensemblet. Lone er i øvrigt selv kåret som ‘Årets Kunstner´.

Når de er på landevejen sammen leverer de et sandt festfyrværkeri af revy, som vor mor lavede den: Masser grin, gode viser, små sketches og frem for alt et meget musikalsk show.

Derfor bliver de også akkompagneret af Sønderborg Sommer Revys  faste kapelmester Thomas Pakula samt Morten Øberg, der også er en fast del af revyens orkester.

 

Find vej

Rutevejledning

Flere arrangementer

Virtuel: Juleløbet 2020
// tirsdag den 1. december // klokken 08.00 // 100,00 - 139,00 kroner + Gebyr
  Løb og støt Julemærkehjemmene i perioden 1.-26. december Løb dig i julestemning, støt en god sag og slut af med en flot medalje og en lækker goodiebag. Via din tilmelding støtter…
Billetter
Biolog Og Rockmusiker Johan Olsen
Tivoli Friheden // tirsdag den 1. december // klokken 19.00 // 299 kroner
Glæd dig til en eksklusiv eksperimenterende aften med biolog og rockmusiker Johan Olsen Tag med på en historisk erkendelsesrejse mod og med lyset. I dette enestående foredragsshow…
Billetter
Rytmisk Semesterkoncert
Musikhuset Aarhus // tirsdag den 1. december // klokken 19.15 // Gratis
Program:19.15: Jens Chr. ”Chappe” Jensens hold20.00: Kristian Lassens hold20.35: Synthesizer Orchestra - Kasper Staubs hold21.10: Divided ensemble - Kasper Staubs hold21.45: Kreati…
Gratis