Uffe Holm – StayTheFuckHome

Sted: Tivoli Friheden
Tid: lørdag den 15. maj // klokken 21.30
Pris: 275 kroner
Billetter

Hvordan klarer man at gå op og ned af sin kone og sine børn, mens man som ordblind prøver at holde disciplinen i hjemmeskolen? Hvad sker der når man opdager hvor røv irriterende ens kone kan være? Hvad sker der for de mange dumme spørgsmål man selv pludselig stiller, fordi man røvkeder sig og er bange for stilheden? Hvor tit behøver man egentlig at gå i bad, og hvor køber man de bedste joggingbukser?

 

Sådan lød spørgsmålene fra Uffe Holm, da pandemien ramte Danmark og vores verden med ét blev vendt på hovedet.

 

Uffe startede med at sende sig selv direkte fra skiferie i Ischgl til karantæne i et sommerhus i Nordjylland. Og hvad skal man få tiden til at gå med, når man skal StayTheFuckHome?

 

Det kom der en masse underholdning ud af, som blev sluppet løs til Uffes mange følgere på de sociale medier. Uffe blev venner med sine følgere, og fik masser af gode råd og opmuntring – og gav det videre! Der blev testet mange ting af – kan man danse ballondans alene, kan man slå sig selv i sten, saks, papir, og hvem mon vinder, hvis man lægger arm med sig selv?

 

Det var også i de to uger, Uffe fik idéen til sit nye onemanshow, StayTheFuckHome. Statsministeren tonede frem på skærmen og beordrede stuearrest til hele Danmark. Og så kom den ene udfordring efter den anden rullende hen over os.

 

Efter hvert pressemøde opstod der nye spørgsmål. Må man gå ud, må man kramme sine børn, må man gå til lægen, åbner Tivoli på mandag, kan en undulat få Corona, må man knalde?

 

I krisetider lærer man sig selv og sine medmennesker at kende. Når folk er allermest pressede, kommer der nye sider frem. Nogle hamstrede gær og toiletpapir, andre bankede på hos naboen for at tilbyde hjælp til at handle ind. Nogle tog en for holdet, andre tog sig bare af sig selv og fortsatte som om intet var sket. Mens størstedelen af Danmark blev hjemme, var der nogle som bare ikke kunne finde ud af at StayTheFuckHome.

 

Tiden blev en test af hvor meget man kan holde til og hvor svært det er at omstille sig. Og det er der kommet 70 minutters sjov og reflekterende stand-up ud af.

 

 

 

Find vej

Rutevejledning

Flere arrangementer

AFLYST: Aarhus International Piano Competition, 1. runde kategori B
Musikhuset Aarhus // søndag den 28. februar // klokken 10.00 // Gratis
Igen i 2021 er Aarhus Symfoniorkester, Musikhuset Aarhus, Det Jyske Musikkonservatorium og Juhl-Sørensen A/S vært for en international klaverbegivenhed i topklasse. Aarhus Internat…
Gratis
The Very Big Band
Musikhuset Aarhus // søndag den 28. februar // klokken 15.00 // Gratis
Klassisk-, rytmisk-, folkemusik og elektronisk musik og lydkunst forenes i et tværgående samarbejde og munder ud i koncerter i hele landet. I uge 8 mødes musikere fra Syddansk Musi…
Gratis
ONLINE: Power og Poesi – Solistkoncert – Marianne Clement, fløjte
Musikhuset Aarhus // søndag den 28. februar // klokken 15.00 // Gratis
Se koncerten på Facebook: https://www.facebook.com/events/764973951118107Værker af blandt andre Debussy, Karg-Elert og Prokofiev.Koncerten er den anden ud af tre solistkoncerter, d…
Gratis